Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (2.82 secunde)
Cristiana Bigan, director executiv la OJPC, ne-a comunicat ca deficientele constatate au fost: ... neafisarea la loc vizibil a unei plachete cu numarul de telefon TELCONS (telefonul consumatorului - apel gratuit) 0800/080.999, precum si adresa si numarul de telefon al OJPC.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Cea mai sigura masura de prevenire a unei posibile fraude este ignorarea acestor mesaje si contactarea de urgenta a numarului de telefon 021.
Numai ca inregistrarile respective sunt telefonice - doar doua ambientale - ceea ce inseamna ca, daca ar fi vorbit patru ore pe zi la telefon, Diaconescu singur ar fi avut nevoie de peste 12 ani pentru a acoperi cantitatea de inregistrari de la DNA.
In cadrul companiei Carrefour credem ca este important sa sustinem acțiuni de constientizare a necesitatii realizarii unor teste periodice care impacteaza femeile din tara noastra, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing, Carrefour Romania.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. ... - Nu ne trimitem e-mail-uri, preferam sa ne auzim la telefon.
Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr. ... Postul de director al Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a devenit vacant dupa ce fostul director, dr.
Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Prea multe nume nu se vehiculeaza, dar cel mai des mentionat este cel al actualului director SC VLC Voiaj CFR, Grigorie Vasile, fapt cu care este si acesta la curent.
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului. ... Vicepresedintele PD a afirmat ca decizia Colegiului Director a fost determinata si de faptul ca multi membri ai BPJ, inclusiv presedintele organizatiei judetene, Mihai Rusu, aveau statut de interimari.
Cat priveste situatia descentralizatelor, prefectul Culetu a adaugat ca pentru postul de director al ARR si-a depus dosarul Gabriel Iordache, pentru posturile de director si director adjunct al AJOFM s-au aratat interesate Alina Mihaela Popescu si, respectiv, Emilia Murineanu, iar in functia de director SAPARD a fost numit Mircea Solomon.
Conform studiilor de specialitate, doar 5% de pe piata bancara romaneasca reprezinta finantari pentru municipalitati", a apreciat Nicolae Olteanu, director de credite la Emporiki Bank Romania.
Cristian Ionescu a fost numit in functia de sef al Departamentului Legislativ, ßtefan Marza - in functia de director general al Directiei Generale de Dezvoltare, iar Madalina Ududoiu a fost numita in functia de director general al Centrului International de Conferinte.
Primele discutii au aparut pe marginea ordinii de zi dupa solicitarea de introducere a unui proiect privind numirea unui director general interimar la Societatea Drumuri si Poduri.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Ea are acum si un director, domnul Dorin Otrocol.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto), sustinut de euro-observatorul PD Radu ¥arle si de senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, a depus la Senat o propunere legislativa de completare a Legii nr.
In ceea ce priveste societatea de apa si canalizare e clar ca nimeni nu poate spune ca este surprins de anunt, Ion Stefan fiind deja demis de consilierii locali din functia de director general al societatii din subordinea municipalitatii.
Potrivit liderilor PD, democrata Emilia Ursein a castigat la Inalta Curte de Casatie si Justitie postul de director al DJT, ocupat in prezent de liberalul Gabriel Teliceanu.
Colegiul Director al PD s-a reunit ieri pentru a stabili strategia de campanie pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu. ... Liderul democrat, Emil Boc, a declarat dupa finalizarea sedintei Colegiului Director al PD ca partidul pe care-l conduce este pregatit sa il sustina total pe Traian Basescu.
google-analytics.com